Бившият изпълнителен директор на Байерн Мюнхен Карл-Хайнц Румениге се надява през

...
Бившият изпълнителен директор на Байерн Мюнхен Карл-Хайнц Румениге се надява през
Коментари Харесай

Румениге с интересно пожелание за новата година

Бившият изпълнителен шеф на Байерн Мюнхен Карл-Хайнц Румениге се надява през новата 2023 година да няма толкоз травми в отбора. Той показа, че  не чака разочарованието от представянето на Германия на международното състезание да се отрази и на " баварците ", написа организация ДПА. Той подсети, че Бундестимът отпадна рано и през 2018 година, само че Байерн (Мюнхен) завоюва дубъл идната пролет

" Тогава националите се завърнаха с спомагателна мотивация за сезона на клубно равнище и дадоха всичко от себе си ", съобщи Румениге и добави, че е впечатлен от метода, по който баварският гранд преодоля неприятната серия от резултати при започване на сезона. Следващият им мач е против Република България Лайпциг на 20 януари.

Бившият изпълнителен шеф на Байерн въпреки всичко е обезпокоен от травмите в тима. Мануел Нойер и Люка Ернандес няма да играят до края на сезона, а и към момента не се знае какво е положението на Садио Мане. Той пропусна Световното състезание, само че може да се завърне за мачовете с Пари Сен Жермен в Шампионската лига.

" За Нова година си поисквам да нямаме повече травми. Предстои ни среща с Пари Сен Жермен и с двамата най-хубави на Световното състезание. Меси съумя да завоюва и последния му изчезнал трофей, а Мбапе стана най-хубав изпълнител. Офанзивният капацитет на този тим е голям ", сподели още той.

" В момента сме в добра позиция за купа в Бундеслигата, само че също по този начин на всеки е ясно, че упованията в Шампионската лига също са огромни ”, приключи Румените.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР